Hittade en Nokian att dra på huvudet [bild]

Jag är ingen flitig användare av mössa. Går allt som oftast utan. Det är bara en sådan där detalj som alltid försvinner, precis som handskar. Vet inte hur många handskar jag tappat bort genom åren, jag har nästa helt slutat använda handskar, annat än när man jobbar med något speciellt.
Med mössan är det också så att många mössor kliar och dessutom åker de ofta ned över ögonen så att man får hålla på att dra upp den hela tiden.
Men, så hittade jag den här i en låda för ett litet tag sedan.

Det är faktiskt en av de bästa mössor jag haft. Inte bara för att det står Nokian Tyres på den, utan också för att det är en sådan där mössa som inte åker ned över ögonen hela tiden och dessutom kliar den inte.
Min nya favorit.
Förutom mina Hakkapeliitta förstås.