Hemma igen!

Har ju varit på en liten semster med dotter och barnbarn. Det har varit full fart hela tiden i Örebro samt Hallsberg på olika lekland samt Gustavsviksbadet .Barnbarnet (Tindra 5 år )jättenöjd och glad men nu känner sig  mormor jättetrött! När vi åkte i fredags var det minus åtta grader.På lördag var det snö, snö snö! Men det gick bra med Hakkepelitta 7 som vanligt .Imorse regnade det för fullt och det var isvägar överallt , men vi tog det försiktigt och det kändes att däcken greppade bra! E 45 an till Sunne helt ok  men när jag skulle hem till Bjälverud blev jag tvungen att ta den gamla landsvägen och sen ner till mig för vår lilla väg var inte sandad. Bara is ! Tänkte testa Hakkepelitta 7 och åka upp från 45 an men det var mörkt så jag vågade inte. Ska till Torsby imogon bitti så jag provar vägen upp imorgon!