Hej alla testförare!

Termometern visar allt lägre temperaturer och det börjar bli mörkt när man ska åka till jobbet. Snart är det dags att ägna sig en tanke för vinterdäck och kör du med dubbfria däck så är det klokt att låta din däckverkstad att skifta däcken när morgontemperaturen ligger vid +3 grader. Med dina dubbdäck får du börja köra från den 1 november.

När vintersäsongen väl börjar så önskar jag att alla ni ”gamla” Hakkapeliitta testförare aktiverar er och börjar blogga om era Hakkapeliitta vinterdäck och vinterkörning. Som vanligt är alla typer av inlägg välkomna: text, bilder videor.

Känner du någon som du tycker skulle passa som testförare så be honom eller henne skriva några rader till oss. Vi söker nämligen nya nyfikna, bilintresserade Hakkapeliitta testförare för kommande vintersäsongen! Och som vanligt, alla nya testförare får Hakkapeliitta vinterdäck på sin bil, helt gratis! Det enda som vi kräver är att testföraren är aktiv och bloggar om hur det är att köra med sina Hakkapeliitta däck.

Vi lanserade vårt nya sommardäck, fantastiska Nokian Hakka Black, i september och två av våra testförare, Martin Åshberg och Petter Jakobsson var med och testkörde däcket med häftiga Audi-bilar, med över 400 hästkrafter, på racerbanan Gotland Ring. Läs mer på: Martins och Petters inlägg. Även från Norge fanns Hakkapeliitta testförare med, läs mer och titta på videon här.

Kör försiktigt, vi hörs!

Wesa

comments powered by Disqus