Halkan står vid dörren...

...ja, då menar jag inte ishalkan utan lera- och geggahalkan. Utanför min grind, där jag kör upp bilen, är så himla lerigt så när jag försökte backa upp (och jo jag gasade mjukt och försiktigt) härom dagen så slirade bara däcken i leran. Om jag ändå haft mina nya Hakka-däck (

tänkte hon drömmande

...), då hade det säkert gott bättre.

Det är inte lätt detta med att komma in och kunna skriva ett inlägg. Jag har försökt nu i två dagar och bett ett par av de andra testförrarna om hjälp, och fick lite tips. Tack killar! Tror dock att det berodde på att min webbläsare startades i versionen för 64-bit. För nu när jag såg till att starta den andra, så funkar det helt plötsligt. Vet såklart inte om det var det som skapade mitt problem men... får väl se nästa gång jag ska göra ett inlägg.

Nu ska jag snart (måste jobba klart först) åka genom skogen och handla lite och ännu så länge behöver jag inte några vinter/dubbdäck här i Stockholm men jag längtar till dess jag får mina nya. Även om vi har 10 grader för tillfället så kan det vara 0 i morgon kanske. Eller i övermorgon. Hade planerat att få på mina gamla dubbdäck i tisdags men då jag på måndagskvällen fick meddelande om att jag blivit utvald som testförare så blev det förstås inget av just då.

    Titta vad smutsiga däcken är! När mina nya fina däck kommer på så få jag se till att försöka undvika leran... Jag sa försöka..!