Hakkapeliitta-väder i nästan hela landet

Då är nu nästan hela Sverige snötäckt och åtminstone här i Stockholm snöar det fortfarande ymnigt. Med andra ord, nu har vi äntligen riktiga Hakkapeliitta-förhållanden, med snötäckta vägar och minusgrader. Nu är däcken i sitt rätta element och de får verkligen visa vad de presterar!

Några varningens ord dock, kom ihåg att inte ens Hakkapeliitta-däck kan övervinna naturlagarna! Kör du för fort in i en kurva eller gasar för friskt så blir det sladd, även om du alltid har större säkerhetsmarginal med dina Hakkapeliitta-däck. Så kör försiktigt och om du verkligen vill prova på gränserna så gör det på ett ställe där det inte finns risk fört mötande trafik!

Hur som helst, det ska bli intressant att läsa era kommande rapporter om Hakkapeliitta i riktiga vinterförhållanden. Bifoga gärna bilder och videor!

Några av er väntar ivrigt på testförare-klistermärken. De är på väg. För ett tag sedan frågade vi er testförare här i Sverige och Finland om vilken storlek av märken man vill ha. Majoriteten önskade klistermärken i diametern 12cm och 20cm. De ligger nu i tryckeriet och ska levereras inom kort.

Önskar er alla en riktig trevlig första advent och njutbara bilutflykter i vinterlandskapet!

Wesa
comments powered by Disqus