Gott nytt år!

Önskar alla ett riktigt gott nytt år och hoppas ni är försiktiga i trafiken om ni är ute och reser nu under nyår. Här i Torsby är det -11C och ganska halt på vägarna när man kommer vid sidan av E45. Mellan Torsby och östmark var det riktigt isigt på vägen.

Under julen åkte jag och min fru till Strömsholm vilket enkel resa blir 32 mil dörr till dörr. Gjorde samma resa i somras med sommardäck och då förbrukade bilen 18.5 liter på 32 mil. Nu tog bilen 19 liter på samma resa. Alltså bara en halvliter mer med vinterdäcken och det får jag säga är mkt bra. Jag har försökt att vara kritisk i min granskning men så här länge är jag väldigt nöjd med däcken. I morgon och på måndag ska vi få rikligt med snö... så det blir ordentligt vinterväglag igen.

Gott nytt år!

comments powered by Disqus