Fredag 11.11.11

Hej,

Nu är däcken monterade och jag har kört några kilometer efter asfaltsväg och kan nöjt konstatera att de är helt vibrationsfria och att ljudet av dubben inte når in i cupén. Jag hade ju redan hunnit montera vinterdäck innan jag fick beskedet om att jag skulle få vara testförare av Nokias Hakkapelita 7 och kan därför säga att det var en klar skillnad på dessa nya och de gamla däcken, när det gäller hur de känns på torrt underlag.

Avslutningsvis vill jag ge beröm både till Nokia Tyres och Gummiverkstan här i Torsby för snabb och effektiv toppeninsats när det gällde att få däcken hit och även monteringen gick smidigt och snabbt av de duktiga killarna. Så nu är det bara snön som fattas. Men det blir lite körning efter grusvägar i helgen så jag får se hur de känns på dem. Men det lovar gott.

.

 gummiverkstan i Torsby

comments powered by Disqus