FÖRSTA GÅNGEN JAG KÄNDE ATT DET SLÄPPTE

Till Gävle fram och åter, väg 509 in, kastvindar, men i övrigt bra väglag.

kopiera nycklar, fixa nytt pass, så jag kan låsa skidboxen, och nytt pass, så jag äntligen kan flyga över till USA för att besök min dotter, som är gift med en amerikan.

Nya jeans blev det också.

För att sen vända hemmåt.   Fartkontroll efter väg 56 vid Mebio Pelletsfabrik, där bruk de alltid håll till.

I km senare körde jag om en bil, och det var första gången jag känd att det släppte med

Hakkapelitta 7 SUV

obehaglig, för bilen stack som iväg sidledes, men rätade upp sig pga 4hjulsdriften, det var första gången med Hakkapelitta 7 SUV, som jag kände detta, och detta pga att det bara var ensträng i mitten som det var frosthalka på, men tydligt att det räcker med det.

Ha det

Ove W