Finns saker som är BÄTTRE än bara Hakka 7 på vintern!

Vad kan det då vara?

Efter rätt bra snöande här i Norrbottens kustland den gångna veckan kan jag bara konstatera att vår lilla bakhjulsdrivna bil beter sig mycket väl på snöiga vägar. Att passera snösträngar vid omkörning osv är inga som helst problem och spårstabiliteten är helt underbar! Så är det med RIKTIGA däck gjorda för Nordiskt klimat! Man kan bara skatta sig lycklig att man har dessa på bägge fordonen. Och där har vi det! BÄGGE fordonen. :-) Körde vår Caravelle igår, vilket jag sällan gör då min fru oftast har den för att frakta våra 5 barn. Då kom jag på att det enda som kan vara bättre är riktig fyrhjulsdrift. Jisses vad kul det var att ta sig fram nästan som på sommarväglag. Med 174 dieselhästar Hakka 7 och Haldex fyrhjulsdrift måste det vara nära nog optimalt om man bortser från att det tar en himla tid att få upp värmen i den stoooora kupén. Nu kör jag bubblabussen så snart jag kan... få se nu... vi skulle väl iväg en sväng ikväll va?

comments powered by Disqus