Farthållare, ett nyttigt tillbehör?

Post Scriptum 2. Farthållare, ett nyttigt tillbehör.

Som jag har skrivit innan så har jag tidigare testat en Ford B-Max åt Smartson.se.
Vi testförare retade oss på B-Maxens knasigt konstruerade farthållare! Du måste trycka på "ON"-knappen först, men du ser inte att farthållaren är påslagen förrän du ställer in en hastighet, detta verkade lite onödigt komplicerat.

På min gamla Ford Focus MK.1 - 2004, har jag låtit eftermontera en PDQ farthållare, med två minnen för hastigheter. Jag har varit jättenöjd med denna farthållare och med mitt beslut att låta eftermontera denna.

MEN! Häromdagen gick farthållaren i min Focus sönder, tror att en vajer släppte! Så nu har jag kört utan farthållare i några dagar. Eftersom jag främst kör motorväg/landsväg, så har jag saknat farthållaren.

B-Maxens farthållare framstår som mindre dålig nu: För hellre en egenhet som man kan vänja sig vid än ingen farthållare alls!

comments powered by Disqus