Enkelt att bli glad.

Det krävs egentligen inte mycket för att bli glad. Jag har funderat på att montera motorvärmare i bilen då min bil har haft problem med att oljan geggar igen motorn med dyra reparationer som följd. Att undvika kallstarter är guld värt och sparar motor och bränsle. Sen så släpper man ju ut mindre avgaser med en uppvärmd motor.

Men det som hållit mig tillbaka är att man måste plocka bort frostpluggar och om du gör det fel så hamnar den inne i motorn. Men förra veckan så slog jag slag i saken och kikade på motorblocket efter det hålet där den skulle vara. Där satt redan en värmare! Om jag blev glad! Sprang över till Mekonomen direkt och köpte kupévärmare (att kunna sätta sig i en kupé som är 25 grader varm med ett säte som är uppvärmt är underbart!) och en motorvärmarsladd, i en fin grön färg.

Kollade över dubbarna på bilen i onsdags, hade inte tappat en enda. Gummit har ju "nötts" runt dubbarna som många rapporterat men de har sjunkit in fint. Såg en bil med Hakka 7or i början av veckan som suttit på ett bra tag, dubbarna uppvisade inte något riktigt slitage och gummit och däckdjupet var riktigt bra.

Har inte märkt av något ökat ljud i bilen. Får ta en runda med bullermätaren i bilen nästa vecka.

God jul och gott nytt år!