En vecka

Nu har mina däck suttit på en vecka. Inte för att det har behövts några dubb än så länge, men nog är det skönt att veta att det kan bli vinter.

Jag är inte så van att ha nya dubbdäck, men jag har fått för mig att de ska köras in i långsamt tempo. Jag kör alltså typ 90-100 på motorvägen nuförtiden. Det är nog nyttigt att lätta lite på gaspedalfoten. En vecka så här har fått mig att lugna ner mig lite. Det tar inte så farligt mycket längre att åka till och från jobbet. Dessutom slipper jag att inte ligga och tävla mot alla bilar jag hinner ifatt som jag annars gärna gör.

Var för övrigt och fyllde på luft i däcken efter jobbet idag. Antingen var däckfirman inte så noga, eller så har däcken läckt ganska olika. Jag är inte alls van att det blir så olika tryck mellan de olika däcken. Men nu är det fixat och jag hoppas att det ska vara lugnt till nästa gång. Mindre roligt var att gängan på ena plaspluppen som ska sitta ventilen på är helt körd. Glömde att kolla när jag kom hem om den satt kvar. Jag hoppas den klarar sig en liten stund tills jag hinner ge mig på jakt efter en ny ventilplupp.

Nu är det slutbloggat för idag och jag ska titta lite på tigrar.. Fantastisk natur vi har här på denna jord!!

comments powered by Disqus