En isracingbana från ovan

Under de många kalla vinterdagar som var under januari, så även lite längre söderut i stockholmsområdet, har det hunnit bildats en hel del is på våra vatten. Även Östersjöns bräckta vatten, som vi bor precis invid, frös till ordentligt, i synnerhet i vikarna.
Jag roade mig med att ploga upp en lång isbana efter viken.


Längst in hade jag och en granne några dagar innan plogat och spolat upp en isbana för lite åkning och hockeyspel. Det slog mig under tiden jag plogade, att det faktiskt vore kul att dra ett varv med någon av bilarna och sladda runt lite.
Kanske lite väl dumdristigt, trots allt. Förvisso var isen tjock och fin hela vägen men det var ändå inte tillräckligt för att jag skulle våga mig ut med någon av mina bilar för att prova icracing med Hakka 8 SUV eller Hakka R SUV. I stället fick jag nöja mig med fyrhjulingen.
Minst lika roligt var det att flyga lite obemannad helikopter och föreviga det hela.


Tråkigt nog så kom därefter en längre tid av plusgrader, regn och blåst, så isbanan blev inte långlivad. Nu ligger det mest vatten i viken igen.
Det blev en lite film i alla fall. Helt oredigerad, så ta den för vad den är.

https://www.youtube.com/watch?v=OSwp317W10Y&feature=youtu.be