En av de rymligaste kombibilarna på marknaden. Men laståsna - nja.

De som känner mig här på bloggen vet nog att jag brukar gilla att kunna lasta saker i en bil. Små bilar fyller liksom ingen funktion i mitt liv. När jag nu då gått ned en storlek från pickup till kombi så märks det genast.
Första dagen slängde jag in 18 lådor klinker i lastutrymmet. Med det dumma sportchassit som inte gick att välja bort vid beställningen av bilen, så är marken redan 15 mm närmare innan mjölkkassarna ens är inhandlade. En kombi fullastad med byggmateriel gör inte saken bättre som synes av bilderna.


Att backa och köra över snödrivor gör man inte heller längre lika ledigt som med L200:an. Nu skrapar det i plastsjoken så fort man börjar styra runt mellan plogkarmarna. Men man kan inte få allt. Komforten och finesserna väger upp.