Efter mycket tid...

Så har jag äntligen blivit okej!

Jag råkade trampa snett i flickvännens trappa hemma, vrickade foten, och vek den under mig! Inte så speciellt mysigt när dagens tävlings vikt ligger på goa 103kg...

"Svärmor" fick raskt köra upp mig till Borås, fick sitta där i 4h med beskedet "Rejält stukad fot."

Fick foten inlindad och fint i ett paket, samt ett par kryckor... Har redan stora fötter men nu fick jag 3 gånger så stor vänster fot... Tur att det var vänster! tänkte man ju! Men man har ju en koppling i sin bil! Mindre lyckat.

Fick i alla fall tagit mig hem dagen efter, lagligt eller ej vet jag inte med det gick.
Efter lite övertalning fick jag köra mammas bil som var automat... BMW M3 Cab-10...

Kanske inte den bästa bilen och sätta i en gasglad 18årings händer! Men men, man får behärska sig! ( Lite i alla fall)

Kryckorna kastade jag efter 3 dagar, har idag gått 8 dagar! Men har inte lyckats skriva då jag självklart fick en satans go feber/förkylning i tisdags! LOVLEEEYY!

Men idag, denna fredagen känner jag mig bättre i alla fall!

Dem som kanske har kollat på mina tidigare inlägg så la jag upp en bild på vinter sulorna som sitter på BMWn, 205 Nokian H7or!
Får väl säga att dom kändes jäkligt mycket goare på BMWn, än mot min 307! Kan ju vara M3ans chassi, men steget mellan 195-205 kändes rätt bra! Bilen kändes stabil och fin!
Även jämfört med sommardäcken som ligger på 245 fram och 265 bak...

Så det var ju kul och testa på en annan bil med "exakt" likadana däck! Kör nu min 307, och med en besviken min varje dag... Känns som en båt i kurvorna, rondellerna eller i vissa korsningar! Men som sagt, den är ju vare sig en sportbil eller sportdäck för den delen!

 

Nej, nu ska jag sova! Hej svejs!

comments powered by Disqus