Du vackra vinterdag...

Sol, snö och -2´C! Det perfekta vintervädret enligt min åsikt. Man kan höra hur snön som smälter på hustaken droppar ner och vackra istappar hänger lite här och där. Det tråkiga är de slaskiga vägarna bara. Saltade och fulla i halvsmält snö och is och varenda gång man möter en annan bil så säger det poff och så ser man inte ut längre. Bilen är täckt av ett sörjigt lager av salt och lera och och varje gång man tvättar den så hittar man nya repor och dörruppslag under detta lager. Men men, sånt är livet. Man kan tydligen inte få allt:)

Dock fick jag två snygga halsdukar igår i brevlådan av Nokia! Har redan tänkt ut personen jag ska ge den ena till.Däcken snurrar på utan bekymmer och jag är fortfarande lika nöjd med dem. De har inte gjort några misstag än ialla fall, trots alla de olika väglag som varit. Mest nöjd är jag när jag kör på grusvägar, tycker att de har ett otroligt bra grepp.  När jag kör på bar asfalt så gör det nästan ont i mej när jag hör hur dubbarna river till på underlaget. Men de sitter där de ska än så länge och det är inte mycke slitage på dem heller. Klart godkända av mej!

Ha en fin helg nu alla där ute!

comments powered by Disqus