Det blev en grön vinter igen!

jag har inte skrivit så mycket sista tiden då jag har väntat på vintern ska komma, och den kom till slut men hann försvinna snabbt igen!!! Just nu är +5 här i Gävle och all snö har smällt bort igen! Jag har hunnit köra in däcken och även köra lite på is och snö, är överlag väldigt nöjd med däcken men ska prova och höja trycket i däcken lite då jag tror det kommer att förbättra greppet.

Idag när jag kom hem från jobbet så låg det en låda i hallen adresserat till mig! Blev lite nervös och funderade vad tusan det var, skickat från Finland var det också!!! Jag har ju inte beställt något?! Öppnade låda och fann ett brev från Nokian och diverse vinter och tillbehör till bilen! :) trevlig överraskning må jag säga! :) Jag är av den typen som avskyr dekaler på bilen, men ska nog klistra på en av dekalerna jag fick idag på vänstra hörnet på bakrutan. Tänkte det vore kul och se om några fler testförare göra på liknande sätt så man kan känna igen er där ute i trafiken! God fortsättning på er och kör försiktigt!

comments powered by Disqus