Då var det måndag igen

Då var det måndag igen då! Veckorna kommer och går så fort så det är helt otroligt.

Nu i helgen kröp temperaturen ner lite på dagarna, så vi hade faktiskt runt +1 grad C. Kan det vara så att vintern är påväg trots allt? Hade varit skönt om det blev någon minusgrad så att jag slipper tvätta bilen minsta en gång i veckan pga av all lera som är överallt. (Har 1 mil grusväg hem till min mamma). Fast däcken gör sitt jobb ändå, trots den snö och is-fria vägen.

Vi bytte däck på den andra bilen vi har förra veckan, och vi noterade den markanta skillnaden mellan mina vinterdäck och de som min sambo monterade på sin. Mina däck är mycket mjukare och de har ett helt annat grepp än de andra. Nästan som om de suger sig fast på vägen när jag kör. Så garanterat kommer min bil vara det första valet när vi ska åka längre sträckor under vintern. Det andra plusset är att de går mycket tystare.

Ha en bra vecka!

comments powered by Disqus