Då tackar jag för mig!

Jaha då har de tre månaderna gått, eller flugit förbi, som man lovat att blogga på denna sida.

Det var ju till en början ganska svårt att blogga om vinter egenskaperna för däcken med tanke på hur snöläget har varit. Det var ju inte förrän den sista tiden som det ens fanns snö på vägarna här uppe och man började nästan oroa sig över om det skulle komma någon snö över huvud taget.

Men men bor man i Kiruna så behöver man inte oroa sig. Som vanligt så när snön väl bestämmer sig för att komma så kommer den med besked.

Man kände sig som figurerna Fred och Schaggy på bilden här under i bland.

 

Men jag fick ju testa dessa däck på alla de underlag som man kan tänka sig från torr asfalt till decimeter djup snö.

Jag kan bara hålla med de övriga testförarna i detta forum om att Hakka 7 är ett väldigt bra däck. På is och packad snöväg så är dom de absolut bästa som jag har provat. Ser man till vägar med runt decimetern med snö så är dom bra men där är dom inte bättre än vad andra fabrikörer är, men och andra sidan så är dom definitivt inte sämre heller.

Kontentan blir att om ni letar efter riktigt bra vinterdäck så kan ni i lugn och ro lita på att Hakka 7 kommer leva upp till era krav på ett bra däck.

Så nu när solen visar sig i Kiruna för första gången på ett par veckor så tackar jag Nokia för att jag fick möjligheten att testa dessa däck och hoppas att jag har bidragit med något, trots vintern som uteblev till en början.

 

//Uffe

 

comments powered by Disqus