Brevet till Stockholm stads styrande - den spännande fortsättningen

Snart ett dygn har förflutit sedan jag skickade mitt mejl till de styrande i stadshuset. Jag har ännu inte fått ens en antydan till svar, inte ens ett svar från registratorn att mitt inkommande mejl har diarieförts som allmän handling. Men det har ju bara gått ett dygn och alla är ju fullt upptagna med att snöröja staden och ta fram nya förbud så det är förlåtet.
Så var kvällens sarkasmer avklarade, fortsättningen följer...

Jag kan passa på att berätta om något roligare än undermålig snöröjning och det är provkörning av en ny bil. Jag testar och bloggar just nu om en helt ny bil från Ford som kommer att lanseras inom kort. B-Max heter modellen och baseras på samma bottenplatta som nya Ford Fiesta.
På bilen sitter dessutom ett par nya Nokian Hakkapeliitta R, odubbade vinterdäck som i helgen fick jobba ordentligt under lördagskvällens snöoväder ned till Sörmland.
Jag har fått en del olika intryck av bilen men jag kommer att återkomma lite mer framöver. Tills vidare går det att följa min blogg här.

Nedan är en bild från interiör och exteriör under söndagen. Riktigt vinterväglag för både däck och bil.