Bra service hos Vianor.

Imorgon ska jag få mina nya däck. Eller rättare sagt. Imorgon finns de på däcksverkstaden, men att skifta däck trodde jag inte skulle kunna gå förrän nästa vecka. Lite extra orolig blev jag när det verkade vara smått omöjligt att få direkt telefonkontakt med Vianorverkstaden som jag skulle byta däck hos. Men efter ett kort snack med centralbokningen fick jag telefonnumret till verkstadschefen hos Vianor i Bromma.

Han har verkligen bråda dagar just nu och lät riktigt stressad första gången jag ringde honom, men det kan bero på att han sökte en kunds däck på deras lager. Vi beslutade att jag skulle ringa lite senare och när det väl hände var han väldigt trevlig. Han förstod att jag gärna inte ville köra på sommardäck när det börjar frysa till så han föreslog att jag skulle åka förbi och lämna mina nuvarande vinterdäck och fälgar där så kan de skifta däck när de får lite tid över. Så inom någon, eller några dagar kan jag börja köra in däcken.