Blev inte trodd...

Idag hände något roligt när jag skulle prata om Nokian Hakkapeliitta 7 med en kund - okej, vi kom in på däck då han ansåg att hans inte håller måttet, vilka däck han innehar förtäljer inte denna berättelse.

Nåväl, när jag berättade för honom att jag fått däcken gratis och gratis montering av Nokian just för att testa dem, lämna åsikter och eventuellt få andra att köpa dem trodde han inte på mig. Inte förrän jag visade Hakkapedia, där jag själv är och skriver, trodde han mig. Och han skulle "överväga" att skaffa däcken så fort snön lagt sig. Trots att jag rådde honom (enl Vianor) att köra c.a 50 mil på asfalt så dubben får sätta sig, så log han och sa "den har jag också hört, men... näää... jag får det inte att gå ihop".

I morse var det halkigt. Bara en minus, men det regnade underkylt. Mycket tråkigt! Men, jag kom fram som jag skulle, och jag kom hem som jag skulle! Och jag fick se en väldigt vacker soluppgång från E14.

Först. Snabbast. Hakkapeliitta.

comments powered by Disqus