Bengt Karlsson

Ja, då skriver vi den 2 november 2012, och det är en fin dag ute. Gjort för en promenad.

Då har de nya vinterdäcken kommit plats, jag valde Hakkapeliitta 7, och om jag skall tro montören, så var det ett bra val, med den motivering jag nämnde för honom. Så här långt så känns dom väldigt bra, eller som fru sa "good sound". Så nu är det bara att vänta på en rejäl vinter så man verkligen får se vad däcken presterar.

Vi ses där ute, kul om vi kunde fått en dekal till bilen med texten "jag testar Nokia Hakkapeliitta i vinter".

Trevlig hallowen

Här ligger de nya däcken och väntar på montering.

Montören Mikael har startat monteringen.

Färdigmonterat och klart för test, vi står utanför Vianor, Fabriksgatan i Norrköping.

Min tonårsson Martin, fick äran att köra första test.

comments powered by Disqus