Avstämning

Hej igen!

Vad har hänt sedan sist? Är mycket nöjd med mina blå däck. Bra grepp i kurvorna och den regnkörning jag haft kan jag inte klaga på. Tysta däck också :)

Har varit och servat bilen och fick byta bromsklossarna fram och bromsolja, så nu nyper bromsarna perfekt! Var också och kollade upp en parkeringsskada i lacken, så i augusti blir det att lämna in och få skadan fixad.

Stannade en tant i förrgår eftersom hennes bil läckte bensin varje gång hon accelererade eller bromsade in. Inte helt lätt att få stopp på någon i trafiken upptäckte jag. Vad skulle du själv tänka om en bil började blinka bakom dig med helljuset? En idiot som tycker man kör för sakta? Efter ett tag trodde hon iallafall att det var polisen så hon stannade :)

Sista kilometern hem igår hörde jag ett bultande ljud när jag körde runt 50 (försvann vid 70. eller om det blev en för hög frekvens då för att uppfatta). Stannade och drog åt bultarna, men ljudet kvarstår. Ska gå ut och kolla över däcken nu för att se om det sitter något i spåren. Förra gången jag hörde ett liknande ljud var för 2 år sedan och då satt det en stor skruv i däcket, hoppas det inte är något den här gången.

/Martin