Äntligen riktigt vinterväglag!

Efter veckor med slask, regn och en förbrukning av flera liter spolarvätska så har vi äntligen fått ordentlig vinterväg! På detta underlag så är det inte mycket att klaga på när det gäller greppet och jämför man med de däck som satt på förra vintern så är det klar skillnad. Har varit ganska många rapporter om avåkningar och olyckor till följd av väglaget, men jag har inte märkt någon större skillnad, snarare tycker jag att greppet är bättre än tidigare. Känner att jag har mycket bättre kontroll över bilen och har inte samma släpp i bakvagnen som fanns då plus att ESP:n inte lägger sig i lika mycket längre.

Kan nog direkt säga att om jag inte kört med dubb så hade jag garanterat inte haft samma kontroll och stabilitet i bilen.

Ta de lugnt i snön!

/Tobbe

 

comments powered by Disqus