Äntligen nya vinterdäck

I fredags, före jobbet, hade jag tid för däckbyte. Det regnade naturligtvis (som de flesta andra dagar denna höst). Bakom disken på däckverksta´n säger en herre "Gomorron, fröken". Jag som är så gammal,  tänker jag. Fröken... men han fick mig att le :)

In med bilen och ut med mig i väntrummet för en kopp kaffe. En halvtimme senare satt jag i bilen på väg till jobbet. Och det fullkomligen öste ner, hela vägen till GBG (Göteborg). Bilen kändes mjuk och fin att köra och det spelade ingen roll att det var gôr mycket vatten på vägen.

Den lilla Peugeot 107:an har nu ett par Nokian Hakkapeliitta R (dubbfria) 155/65R14 under sig. Dubbfritt har fungerat de senaste 4 vintrarna, så det är vad jag förväntar mig nu också. Nu önskar jag mig lite vinterväder.

comments powered by Disqus