Albanien tour Dag 9 (Bilder)

Dag 9 19/7

Idag vaknade vi pigga och utvilade trotts allt strul som var igår med både hotell rum och jeepen. Det blev hotelfrukost ute på verandan och sen gjorde vi oss i ordning och åkte till Tirana. Jaeck hade tittat ut ställe han ville vi skulle äta på när vi var i Tirana. Det hette skytower och toppen på detta snurrade sakta runt så att man kunde se Tirana. Vi åt lunch på restaurangen till desserten gick vi upp och satte oss i den snurrande toppen och åt glass. Vi tog en promenad i Tirana och letade efter ett känt marknadsstråk men vi kom ditt lite sent så det mesta hade redan stängt eller så hade knallarna gått sin väg. I efter hand ångrade vi att vi inte gick åt andra hållet där det var betydligt mkt mer öppet. Det blev iaf varsin t-shirt med albanska flaggan på och lite vykort som vi ska skicka hem till Sverige. Vi tog en vända i en galleria men det ända vi handlade var lite salami en mat affär.

När vi kom tillbaka till hotellet fick vi nyckeln till vårt nya rum som de sagt på hotellet att vi skulle få. Denna gången hade vi bättre tur och har faktiskt fått ett större rum med dubbelsäng, massage dusch och en riktigt stor balkong. Dock ingen fungerande ac. Det var bestämt med gänget att vi skulle mötas vid poolen och ta ett dopp. Jag och Martin var först i, där efter Jaeck och till sist fam Wiberg.

Efter badet och en varm dusch gick vi ner till hotell restaurangen för att käka middag. Det blev lite rörigt eftersom de behövde översätta menyn till oss och de hade inget system för vem som skulle beställa. Det slutade med att Martin och Julius fick pizza med svamp som ingen av de skulle ha, de glömde skinka på Martins pizza och på Darias och hade dessutom oliver på den som hon inte hade beställt. Men piazzorna var goda och min mat var väldigt god.

Imorgon verkar det som vi ska ut i skogen igen. Dock vet vi inte när jeepen kommer att vara lagad, det verkar ha blivit lite strul på verkstaden för han hade glömt lämna nyckeln till dem. Så vi får se när vi kommer iväg.

 Albanien tour Dag 10 (Bilder)