Albanien tour Dag 13 (Bilder)

Dag 13 23/7

Idag blev den ingen sovmorgon eftersom vi skulle lämna hotellet i Sarande. Jag och Martin åt omelett till lunch och gick sen upp till vårt rum för att packs det sista innan vi gick ner på stranden och njöt en stund av solen och det turkosa vattnet. Vi lämnade hotellet vid ett tiden och har nu börjat dra oss norrut igen. Vi körde inte så långt idag vilket var väldigt skönt. Var framme där vi skulle campa redan vid 16-tiden. Så hade vi gärna haft det var kväll om vi fått bestämma.

Inatt så campar vi på en strand med vita stenar och turkost vatten. När vi kom hit tyckte jag att vatten var så skönt och inbjudande och jag var på så gott humör att jag slängde mig i havet med kläderna på. Där efter en liten simtur blev det badkläder på och mera simmande. Alla passade på att njuta i vattnet innan det blev middagsdags.

Vi gjorde en kycklinggryta med pasta som blev riktigt god. Sen satt vi och drack vin och åt chips medan Martin tog ett dopp till efter maten innan han satte sig med oss. Imorgon har vi en längre bit att köra. Förhoppningsvis kommer vi iväg i tid och att det inte blir några förseningar på vägen.

Albanien tour Dag 14 (Bilder)