Albanien tour Dag 11 och 12 (Bilder)

Dag 11 21/7

Sov som en stock inatt. Men när vi vaknade var det rätt fuktigt, vi champagne bredvid en flod. Det blev bara mackor till frukost idag innan vi begav oss iväg för att titta på canyonen. Det var lite häftigt, trodde inte vi hade sådana i Europa. Idag bestämde swes gänget att vi skulle körs vår egen väg och inte följa polackerna. Så efter canyonen åkte vi tillbaka samma väg som vi kom och siktade söder ut mot Saranda och the blue eye, en flod som startar genom ett hål i marken. Måste vara någon forn av undervattensflod som mynnar där. Det var häftigt att se.

Inatt sover vi på hotell i Saranda och i morrn ska vi gå på stan och shoppa. Saranda ligger vid Medelhavet och här ifrån kan vi se en ö som tillhör Grekland.

 

Dag 12 22/7

Idag har vi haft en riktig semesterdag. Omelett till frukost och oboy som visserligen var mer som varm chokladpudding men man fick en riktigt chokladboost iaf. :)

Efter frukosten satte vi oss på balkongen, skrev lite vykort och ringde FaceTime hem till Sverige innan vi begav oss ut på stan med fam Wiberg. Hittade inte så mycket spännande men ett par flippflopp och vars ett par badskor. Så blev det lite annat skräp handlat. Efter shoppingen blev det lunch på hotellets restaurang och sedan blev det playan och bada i ett par timmar. Hade glömt hur skönt det kunde vara att ligga och sega på stranden. Middag blev det på en restaurang lite mer centralt i Saranda och där möte vi Jaeck och Daria. Sen gick vi på marknaden. Där var mycket krimskrams men även en del fina saker. Oskar fick sitt porträtt målat och det blev super bra! Resten av hans familj nöjde sig med hennatattueringar.

I morgon så ska vi campa på någon strand här i södra Albanien om vi har förstått det rätt men det återstår att se.

Albanien tour Dag 13 (Bilder)