100 mil sen fredag

100 mil går snabbt... speciellt om man lägger in 50 mil "nöjeskörning" i ekvationen! Lade ju på de nya däcken i fredags och idag, onsdag, har de gått 100 mil och jag får ÄNTLIGEN köra det som skyltarna visar dvs 110km/h.

Så klockan blir 17 och jag ger mig ut i mörkret för den korta promenaden från kontoret till parkeringshuset. Lite kyligt men inte minusgrader... kanske +2 gissar jag... sätter mig i bilen, sätter i nyckeln och trycker på knappen. +1... inte så illa gissat!

Ut ur stan och fastnar vid ALLA tra

fikljus på vägen. Sen ut på landsvägen... då kommer den... DIMMAN. Så nu kan man äntligen köra rätt hastighet men är ändå förhindrad av vädrets makter. Blev i stort sett något långsammare hem idag än igår... nåja... jag kom ju faktiskt hem!

Firade förresten i måndags med en biltvätt! Mina två 9 åringar ville komma med och kolla. Men väl i hallen fick de sig tvättsvamp och hink och var hur nöjda som helst. Tänk om sånt höll i sig genom åren... jag tvivlar. De hade så kul att jag inte ens kan kalla det barnarbete!

Här ser ni damerna in action!

comments powered by Disqus